پشتیبانی۲۴ ساعته:
66906723
-۰۲۱
حلالیت: محلول در آب
رنگ: زرد روشن
دوز مصرف: 1 تا 10 درصد
کاربرد: آرایشی و بهداشتی- خوراکی – عطر سازی
شرایط نگهداری: در دمای محیط(25 درجه) به دور از نور
مجوز: دارای پروانه ساخت و مجوز غذا و داروی ایران
منبع: فراوری شده از پایه طبیعی
انقضا: 4-6-1405
۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان – ۱۱۰,۰۰۰ تومانPrice range: ۱۱۰,۰۰۰ تومان through ۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان
ارسال به تهران و کرج از طریق اسنپ و شهرستان از طریق پست پیشتاز امکان پذیر می باشد.
بعد از دریافت سفارش
کمترین قیمت در سطح اینترنت
در صورت عدم رضایت
فروش مستقیم از شرکت
با پست پیشتاز
| وزن |
18 گرم ,30 گرم ,50 گرم ,1000 گرم |
|---|
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
دیدگاهها
حذف فیلترهاهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.